Hyr Friskstugan

Enstaka bokningar

Vill du ordna afterwork, hålla en privatlektion i dans, ha styrelsemöte, hålla ett föredrag eller arrangera en workshop kan du hyra Salen med tillhörande pentry.

Behöver du någonstans att ta emot en kund för behandling vid ett enstaka tillfälle så finns Rummet med massagebänk, stolar, bord och pentry eller ett litet rum innanför Salen med behandlingsstol och handfat.

Mellan lokalerna finns en gemensam korridor med kyl/frys, micro, vattenkokare, städskåp och wc med dusch.

Fredag eftermiddag och lördag kan hela lokalen (Salen+Rummet) hyras, för den som vill ordna ett längre event. Flera alternativ för boende finns inom gångavstånd.
Städning ingår ej men kan bokas till. Nedan ser du bilder från lokalerna och lediga tider. Kontakta Johanna Kylin för ytterligare prisuppgifter, mer information och bokning.

Regelbundna bokningar

Vill du bli en av våra medföretagare?

I vårt samarbetskoncept har du regelbundet schema på Friskstugan till en låg kostnad. Vi delar på tid och utrymme, hjälps åt med marknadsföring och städning samt hänvisar till varandra för att bidra till bästa möjliga resultat för våra kunder.

Våra lokaler

”Salen”

Salen är liten men flexibel och trivsam. Den är utrustad med 6 yogaset, 7 fällbara små konferensbord, 14 stolar och en liten whiteboard-tavla. Det finns en mindre spegelvägg för dansträning, en antik vikvägg för avskärmning och ett litet pentry med kokplatta och porslin.

”Rummet”

Rummet är mysigt och flexibelt – massagebänken rullas lätt åt sidan och kan fungera som soffa vid en gruppsittning, slagbordet fälls upp och skapar fikabord för 3-4 personer. Entrén är enkelt avskärmad med draperier, det finns ett litet kontor och ett pentry med kokplatta och en del porslin. 

Lediga tider

Här ser du lediga tider i aktuellt schema
JV = jämna veckor
UV = udda veckor
Medföretagare har förtur att boka helgtider i Salen.

Veckodagar
Det går att boka Rummet och/eller Salen med lilla behandlingsrummet i ett eller flera pass:
Morgonpasset: 8.30 – 14.30
Kvällpasset:  15.00 – 21.00

Helger
För Rummet gäller veckoschemat även under helgen.
Salen är bokningsbar för helgevenemang – hel dag eller hel helg, lördag och söndag.
Fredag eftermiddag/kväll och lördag kan hela lokalen (både Rummet och Salen) bokas.

Kom med i vårt team!

Att vara med i samarbetskonceptet Friskstugan innebär

  • gemensam hemsida www.friskstugan.com som både samlar oss och länkar vidare till var och ens verksamhet
  • gemensamt bokningssystem där alla får varsin kalender och vårt breda utbud kan göra Friskstugan synlig högt upp i sökningar
  • samarbete kring öppet hus-dagar, städning, marknadsföring med mera (t ex finns Friskstugan på 7999.se och UppsalaDirekt.se)
  • att vi vid behov skickar kunder/klienter vidare till varandra
  • låga avgifter för lokal

Som medföretagare hyr man inte bara ett rum – man ingår i en helhet, får arbetskamrater och är med i en grupp som har hälsa och friskvård som gemensamt fält!